Som una companyia de Titelles de LLum Negre (FLUOR) que amb els nostres espectacles volem ajudar a ampliar la consciência sobre la Natura. El teatre de llum negre és un explosió de llum i màgia, que deixa bocabadat els més petits i també els més grans.

Amb el nostre petit teatre itinerant visitem les aules de les escoles (Cicle Infantil i  Primers) fent un teatre de petit format, proper, vivencial  i participatiu. Ideal per a alumnes amb inclusivitat .   

La companyia MeLiCoTó TiTeLLES té una trajectòria de més de 9 anys i ha participat activament dins la oferta teatral als centres educatius de les Illes Balears dins programa "Viu la Cultura" del Govern Balear. 

Qui sóm?

NURIA PAMPIN

Artista plàstica, crea i col.labora en projectes artístics en diferents formats audiovisuals, amb 10 anys d'experiència a IB3 TV , guionista, constructora de titelles i creadora de MeLiCoTo TiTeLLeS. 

Aprobar el medi ambient als més petits ha estat una constant a la meva vida, havent desenvolupat programes en escoles de Natura. Llicenciada en Geografia per la UAB.

PERE CAPDEVILA

Marionetista profesional, ha treballat a importants companyies com  Bagalume Teatre (1991), Axioma Teatro (1994)  i  Etcera (1998). Actualment treballa amb la companyia Babole Teatre desenvolupant un projecte d'igualtat de gènere per a la Diputació de Granada. Graduat a l'Escola d'Arts i Oficis a l'especialitat de Marionetes. 

ALICIA RUATA

Artista escènica especialitzada en clown, titelles i dança. Ha format part de las companyies de titelles Baran Puppet y Titerearte; Ha codirigit diferents espectacles infantils de teatre i dança. Actualment és paiasa d' hospital amb  "Sonrisa Médica". Diplomada en Educació Social per la UGR. 

*    *    *

Copyright © All rights reserved.
Using Format